Colorjoy - färgerna och fotokonstens kreativa värld.

Färg, form, dynamik och ljus - konst finns överallt och uttrycker många känslor. I mina motiv utgår jag oftast från mina abstrakta oljemålningar som jag sedan har utvecklat digitalt. Motiven för ljudabsorbenterna är även foton samt att en del av mönstren till entrémattorna är grafiska.

Mina olika motiv printas på entrémattor, ljudabsorbenter och tavlor = du får både konst och funktion. Produkterna produceras i Sverige eller Europa, det säkerställer bästa kvalitet, ljusbeständighet och bra miljöval. Försäljning av produkterna görs endast via Lisa Persdotter och colorjoy.se. Du handlar utan mellanhänder för bästa pris, hög kvalitet på produkterna och direkt kundkontakt. 

Det första intrycket är unikt


På Colorjoy har vi kombinerat design och färg på kvalitetsmattor som är framtagna för industri och uthyrning. Mattornas höga kvalitet innebär att de kan maskintvättas i 60°, de har hög färgbeständighet och håller sina färger - tvätt efter tvätt.


Att skapa en snygg och välkomnande entré för kunder, gäster, medarbetare och familjen gör skillnad. På Colorjoy erbjuder vi flertal storlekar, mönster och färger på våra dörr- och entrémattor.

Stoppa smutsen direkt

Den viktigaste grundfunktionen för våra mattor är att de binder smuts och väta. Det innebär att golven skyddas samt att smuts och väta inte dras in i hemmet eller lokalerna.


En annan viktig faktor är att mattorna ligger still och inte glider, de är trygga och säkra att gå på. Mattorna har ca 7 mm lugg och är sköna att gå på och ger även en ljuddämpande effekt.

Mattorna ligger still

Funktionen för samtliga våra mattor är:
- Maskintvätt i 60°

- Lätta att dammsuga
- Unik design
- Hög kvalitet med lång livslängd
- Gummerad undersida – mattorna ligger still
- Finns i flera storlekar
- Produceras efter din beställning

- Leveranstid 4-8 veckor.
- Möjlighet att ha din egen logo på mattorna


* Gå gärna in och kolla produktkatalogen med mer info och bilder. Tänk på att färgerna kan variera på bildskärmen samt i utskrift. 


** Klicka på den lilla kvadraten uppe i högra hörnet för att se dokumentet i helskärm eller dra i den mörkgrå listknappen. 

Ljudabsorbenter med abstrakt konst eller lugnt neutrala

Du kan skapa en unik och funktionell arbetsmiljö med tavlor som är ljudabsorbenter. Efter beställningen produceras ljudabsorbtionstavlorna och har en leveranstid på 3-6 veckor. Ljudmiljön förbättras utan att ge avkall på estetiken. Välj motiv som passar för er verksamhet och vi kan också hjälpa dig att skapa ett spännande bildtema för hela lokalen. 

Återförsäljare för Akustikmiljö i Falkenberg

Vi samarbetar med Akustikmiljö när vi gör genomgripande förbättringar av ljudakustiken i ert företag, offentliga rum eller ert privata hem. Akustikmiljö producerar miljövänliga ljudabsorbenter och produkter som tilltalar både öga, öra och miljön och de har 30 års branscherfarenhet. Akustikmiljö har komplett utbud av ljudabsorbenter för tak, vägg, rumsavdelare, textiler samt printade produkter.

Akustikmiljö använder ekoSUND®

  • ekoSUND® är ett kärnmaterial som är bra för både arbetsmiljö och natur.
  • ekoSUND® är tillverkad av återvunnen PET och växtfibrer.
  • ekoSUND® är helt fri från lim/bindemedel och avger därför inga emissioner eller gaser.
  • ekoSUND® släpper inte ifrån sig fibrer som kliar eller irriterar och som kan ge upphov till allergier.
  • ekoSUND® är inte känslig för fukt och vätska och kan därför varken ruttna eller mögla.
  • ekoSUND® passar för känsliga miljöer och är utmärkta för sjukhus, skolor/förskolor samt kontor och offentliga miljöer.


Absorptionsmätningar
ekoSUND®har testats av Aku Bygg enligt ISO 354 och ISO 11654. Absorptionsegenskaperna för tjocklek 50 mm som vi använder för Color Joy är klass A = högst/bästa nivå.

Tavlor för hem och offentlig miljö

Exklusivt Galleritryck

Exklusivt tryck bakom 4 mm akrylglas som sedan förseglas med en 3 mm tjock aluminiumplatta. Trycket är UV-tryck som har en hög färgbeständighet. Tavlan med det unika motivet blir en exklusiv produkt som ger högt konstnärligt intryck.Tavlan signeras på baksidan av Lisa Persdotter

Giclétryck på Hahnemühlers

Fine Art Paper, 310 gram

Skrivarens egenskaper och färgpigment, tillsammans med papperskvalitet avgör om trycket kan anses vara godkänt för signering enligt Giclée fine art principen. Trycken är distinkta och är signerade av Lisa Persdotter och framställs i upplagor om max 10 tryck per storlek. De monteras med passepartout, svart ram och glas.